Logotyp

Rosor & Pioner

Om någon timme ska min stackars älskling till tandläkaren, så då tänkte jag passa på att städa och göra fint i lägenheten. En smaskig kaka ska jag nog också baka för efter tandläkarbesöket ska vi ta bilen till mina föräldrar och landsbygdens secondhand. Något mumsigt är alltid roligt att bjussa på.

I onsdags tog vi en lyckad secondhandrunda här i stan. Det var världsbokdagen så böcker såldes ut för 1 krona på stadens mission. Hittade en av mina favoriter som jag redan hade 2 exemplar av, men jag kunde inte låta bli. Det får bli en present till någon jag tycker om! En söt liten blus med rosett, en såssnipa från Rörstrand och en vacker 50-talslampskärm fick också komma till min ägo.

Nu ska jag väcka min älskling.

O-Honey


Publicerat i Allmänt. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics