Logotyp

graffiti på musikfestival

Igår var jag och min pojke på en mindre musikfestival ordnad av en fritidsgård. Anledningen till det var att min älskling fått i uppdrag att måla graffiti där och att barnen skulle få möjlighet att prova på.
school´s out

Första målningen fick bli tillställningens namn, "School's out". Barbastark till höger.

färg

Vi hade fått beställa massor med färg!

case

Studiefrämjandet rullade fram en case som de ville piffa till, Ådi!

transa

Jag blev kompis med en transa som senare under kvällen uppträdde med en Carola/ Charlotte Perelli-parodi.
Fantastisk människa!

katten gustav

Andra och tredje målningen får skådas på plats. Här är den fjärde som nog var mest poppis.

Jag kände mig som en fru till en riktig rockstjärna då jag fick en massa matbiljetter och en hel låda med s-märken som R tydligen bett om att få för att överraska mig. Dessvärre kunde jag inte äta dem då det var gelatin i. I övrigt var det en mycket lyckad och mysig festivaldag.


Publicerat i Allmänt. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics