Logotyp

renoveringsprojekt

huset

huset
Nu ska jag inte hålla er på halster längre! Bilderna ovan visar vad jag ocg Richard gett oss in på. Ett riktigt renoveringsprojekt, men visst jösses är det vackert? Ts, nej nu ljuger jag för er! Ett litet sent aprilskämt som jag i och för sig önskar vore sant.
Det här lilla huset har funnits i mina drömmar sen jag var liten. Så spännande och så vackert. Tänk att få rusta upp och göra helt igen. Plantera i små gångar och äta frukost på verandan mitt i smålands djupaste skog. Åh, jag drömmer vidare, kanske en dag!
SötaEmmahade alldeles rätt, det är en ny bil vi har köpt! Det blev dock inte min lilla drömbubbla den här gången. Jag tror nämligen att pappa är alldeles för trött på att laga mina gamla bilar..


Publicerat i Allmänt. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics