Logotyp

i want you

Det finns så många små saker jag vill berätta för er om men tiden räcker ju för sjutton inte till så här kommer ett lite blandat inlägg. Små tillfällen värda att minnas helt enkelt.

Elliot
När Elliot gömmer sig i min överfyllda och alldeles för stökiga garderob. Två små gula ögon i ett berg av färg.
Så söt att det gör ont.

jumbo
Mitt favoritcafé här i Kalmar heter Kullzénska, där har jag tillbringat åtskilliga eftermiddagar med mina allra bästa vänner eller alldeles ensam med hakan vilandes tungt i handen, tom blick och tankarna långt borta. Häromsistens infann vi oss där nästan allihop, precis så som vi samlades efter skolan.

maria
I söndags tog Maria med mig på en kanotutflykt. Vi paddlade, fågelskådade och fikade på en liten holme.

Tänk vad fint det är just precis nu och vilket konstigt inlägg det blev, men ganska fint ändå.


Publicerat i Fina saker och inspiration. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics