Logotyp

uppåt väggarna

richardo
För en tid sedan fick Richard i uppdrag att fräscha upp entrén till ungdomshuset Monokrom i Kalmar.
När han åkte dit första gången släpade han med sig mängder med färg och började måla. När han hade målat i en kvart körde två polisbilar upp bredvid honom och fyra polismän stormade ut och skrek "vad fan tror du att håller du på med din idiotjävel". Richard svarade "jag målar". Polisen fortsatte att gapa "är det så smart mitt på ljusa dagen?". Richard svarade då att det var lagligt målande men de trodde honom inte och släpade med honom in på ungdomshuset. Personalen där bara skrattade och sa att han till och med får betalt för sitt måleri och att polisen gärna hade fått ringa först. Han fick inte ens en ursäkt för deras beteende och jag blir så himla trött. Varför späda på ett redan dåligt rykte.

slutresultat
Trots allt så blev slutresultatet i alla fall väldigt tjusigt, svårt att ta en rättvis bild dock.

dansade
Jag passade på att dansa en liten sväng i sommarens mest använda klänning för att det var så himla fint!
Sen gick vi på loppis! Himla bra dag det där.


Publicerat i Allmänt. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics