Logotyp

ett litet inlägg om hår

Vad himla mycket bra idéer ni har, nu har jag verkligen jättemycket roliga saker att skriva om som jag också vet att ni vill läsa om!
Här kommer alltså önskeinlägg nummer 1, ett litet inlägg om hår.

vit
Både mina lockar och min hårfärg är alldeles naturliga och ärligt talat så fixar och trixar jag inte alls mycket med det.
Jag använder en produkt för mtt hår och det är ett schampoo från fudge. Det gör underverk! Men det tog lång tid innan jag hittade rätt, man får helt enkelt prova sig fram. Fudgeschampot är otroligt drygt och en flaska räcker i flera månader för mig till skillnad från alla lite billigare schampoon. Bra för både miljön och håret och dessutom är det inte testat på djur.

håret
Jag går verkligen aldrig till frisören, det är en av mina största fobier. När det måste toppas så är det någon jag litar på som gör det, oftast mamma. Någon gång ibland gör jag en inpackning med olivolja eller apotekets mandelolja. Bättre än allt annat jag testat. Jag blåser aldrig håret torrt då det sliter så mycket på det. Jag låter det lufttorka även om jag har bråttom ut, då får jag vara lite fuktig i håret helt enkelt.

och det är väl det hela, ganska simpelt helt enkelt!


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics