Logotyp

nyinflyttat

Nu har jag kommit på ett jättekrångligt sätt att få plats med fler bilder, så nu ska ni få se några godbitar som har fått flytta in i vårat hem på sistone.

royal
Ni skulle bara veta hur mycket jag önskat mig ett par royal krona-ljusstakar, men det har varit alldeles hopplöst att hitta ett par på loppis. Mamma hittade i och för sig ett par i rött för 50:- men det pratar vi inte mer om! Så tänk då vad glad jag blev när mormor säger att hon har tre par i olika färger och att jag får välja vilket par jag vill! Underbara mormor. Så nu bor de här två i vardagsrummet.

äpple
Igår tog vi en tur till erikshjälpen där jag fyndade de här för 3:- styck, bara en kopp dock. Det är svårt att vara svag för porslin, alla skåp är överfulla.

sked
Efter turen till erikshjälpen åkte vi på kalas hos Richards farmor. Hon hade plockat fram en massa gamla saker som vi fick ta vad vi ville av. Udda skedar, en smörkniv och en fin ram var lite av det som fick följa med hem.

Nu när jag faktiskt kan blogga så ska jag ta mig anönskeinläggenigen, det blir kul!


Publicerat i Hemma hos mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics