Logotyp

rootsoppa och kanelbullar

soppingredienser

Idag gjorde jag soppa till middag, ungefär världens enklaste.

Du behöver:

1 halv purjolök

2 små potatisar

1 morot

1 burk kokosmjölk

röd currypasta

lime

en liten bit ingefära

vitlök

+ kryddor efter smak

Som ni ser på bilden hackade jag purjon och rev morötter och potatis. Sen kokade jag upp det tillsammans med kokosmjölken, krossad vitlök och ingefära, currypastan och lite vatten. Krydda efter begag.Jag använde örtsalt, spiskummin och lite annat gott. När det har bubblat en stund är det bara att mixa. Klart!

Tyvärr hade jag gått hungrig så länge att jag bara mådde illa av att äta. Typiskt mig!
Nu bakar jag kanelbullar till kvällsmat istället, också typiskt mig..


Publicerat i Om mat. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics