Logotyp

när en annan tar det lugnt

frukost

katter

Idag dricker vi te, äter grape och tar det jäkligt lugnt på kvarnholmen. Jag och mina katter.

Richard berättade just något fruktansvärt märkligt och idiotiskt för mig, något som kallas vaskning. Rika människor som beställer in dyr champagne på krogar, ber serveringspersonalen öppna den på bordet och sedan gå och hälla ut den i vasken för att visa att de har råd med det. Det var det sjukaste jag hört på mycket länge. Att de faktiskt finns sådan idioti?
uppenbarligen är det inte ett skämt heller, det finns tydligen folk som gör så även i vår lilla stad. Skänk pengarna till välgörenhet och visa att du har råd med det istället. Den ständiga frågan, varför finns det så många idioter?


Publicerat i Hemma hos mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics