Logotyp

en gårdag

Idag är det sista dagen på mitt jullov som kanske varit det bästa någonsin. För att toppa det hela bestämde vi oss för att åka halva småland runt för att leta små loppisar. Tyvärr glömde jag kameran hemma så ni får se hur min gårdag såg ut istället!

vattentornet kalmar
Började dagen med att vakna av att vattentornet lyste upp emellan persiennerna.

elliot muminmugg
Gick upp och kokade te och läste tidningen med Elliot i godan ro innan vi började med tvättning, strykning och städning.

kladdkaka prickigt fat
Efter städpasset belönades jag med en stor bit kladdkaka. Den här bloggen har visst blivit ett riktigt kaktillhåll.

olof tjuvar kladdkaka
En tjuv smög sig upp och försökte roffa åt sig av kakan! Så typiskt Olof, så fort man tittar bort så är han där med sina små tassar.

vykort indien new york
Sen kom brevbäraren med två vykort från vänner som är på resande fot. Indien och New York, spännande att se vad de har för sig minsann!

prickigt paket
Som avslut på dagen slog jag in två bitar kladdkaka och traskade bort till Richards mamma där jag hängde det lilla paketet på dörren. Hon låg nämligen hemma och var krasslig, då piggar lite kaka till kaffet alltid upp.
Tog mig vidare till en andrahandsbutik där jag gjorde ett så bra fynd. Men det får ni nog inte se förrän imorgon!


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics