Logotyp

två av mina finaste människor

Emma

Emma

Den här veckan har känts lite tung, skolstart och mängder med arbete att ta tag i på en och samma gång. Listan kan göras lång. Men så finns det såklart ljusglimtar och guldkorn. Igår knackade min fina vän Emma på dörren, i famnen hade hon en kartong med mina favoritmackor från mitt bästa café, ”Tänkte att du kunde behöva det, du äter ju aldrig när du är ensam hemma” sa hon och satte igång tekokaren. Hon känner mig utan och innan den där damen! och idag fick jag äntligen träffa en annan av mina finaste människor, Anton. Den bästa personen jag lärde känna under 2010, åh vad jag är glad för det! Bra slut på en lite kämpig vecka.

Hoppas ni får en mysig fredagkväll!


Publicerat i Om familj och vänner. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics