Logotyp

mer från hemmet

teakskåp vardagsrum

Ni önskade er fler bilder från hemmet, så det ska ni få! En liten bit i taget..
Teakskåpet står i vårat vardagsrum. En av mina absoluta favoritmöbler. Blev så lycklig när jag hittade det på en andrahandsbutik att jag köpte det redan innan jag visste hur jag skulle få hem det. Som tur var ställde mina fina föräldrar upp. De hyrde ett släp och åkte hela vägen för att hämta upp det och kånka upp det för trappen.

Den gammelrosa lampskärmen köpte jag på stadens mission för en tjuga och lampfoten är en helt vanlig, ganska billig från Ikea.

teakskåp vardagsrum

Skivspelaren fick jag av min vän Henke som jag delade den här lägenheten med innan Richard flyttade hit.
Den är fullt fungerande och används flitigt. Särskilt vid städning då datorns högtalare inte räcker till för att överrösta dammsugaren.

teakskåp vardagsrum

Prylarna på skåpet flyttar om hej vilt, där råder ständig förändrig. Men just nu ser det alltså ut såhär.
Gabrielkrukan som vaktar kärlekspelargonen, den svarta glasasken som jag köpte på en designbutik i Högsby för många år sedan och så klockorna. Den röda klockan är ett traderafynd och den vita klockan hade min gammelmormor på sitt nattduksbord när hon levde.


Publicerat i Hemma hos mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics