Logotyp

friserad

randig klänning 50-tal prickiga strumpbyxpr

Eftersom jag har en oerhörd frisörskräck så har min mamma klippt mig i alla år, hon är den enda jag litar på med saxen i näven. Någon gång har Richard fått rycka in när topparna varit katastrofslitna, men han vågar inte klippa av så mycket mer än någon millimeter stackarn! På den tiden då jag hade lugg klippte jag den alltid själv, ganska enkelt när man har lockligt hår som jag.

Hur som haver fick mamma sätta saxen i håret på mig igår. Det blev ganska mycket kortare, men mycket finare och friskare. Dock uppstod ett litet problem när jag försökte sätta upp min vanliga frisyr idag på morgonen. Håret gick ju inte att snurra lika många varv! så det fick bli någon slags ny variant. Det får duga tills vidare va?


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics