Logotyp

bokfantast

Pelle Svanslös

Kärleksmums Emma Hamberg Paganinikontraktet Lars Kepler

Underbara bokrea. En Pelle Svanslösbok för 1 krona och två nyproducerade som var lite dyrare, men ändå helt värda slantarna. Kak och -bakböcker kan man väl inte få för många av som konditor eller glad hemmabagerska heller för den delen. och så Paganinikontraktet som jag riktigt längtat efter att äga. Jag fullkomligen älskade Hypnotisören av samma författare och nu har jag äntligen avslutat en annan bokhög så ikväll tänker jag bädda ner mig och riktigt gotta mig i min lektyr. Hoppas på att den inte framkallar för mycket mardrömmar bara!

Har ni några trevliga boktips? ps, tygerna är örngott som jag tänkte vila huvudet på medans jag läser.


Publicerat i Om film, musik & böcker. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics