Logotyp

en puderrosa 60-talsdröm

Vad kul att ni gillade förra inlägget. Det kommer mer från hemmet, jag lovar! och mer klänningar såklart.
Tänkte att jag ska visa er några av mina favoriter. Jag räknade just till 107 vintageklänningar i garderoben. Herre Gud, hur får vi plats här hemma egentligen?

Nåja, först ut är den här skönheten;

klänning 60-tal vintage
Ett av mina första traderaköp, då man fortfarande kunde fynda 50-60-talsklänningar för en billig peng där. Jag hade precis flyttat in i den här lägenheten hos min kompis Henrik som då stod på kontraktet. Man kan säga att det var han som traderafrälste mig. Han handlade precis allt på tradera och jag blev lika beroende jag.

klänning 60-tal vintage
Just den här klänningen köpte jag av en dam som hette Ulla. Hennes syster hade haft den på 60-talet. Ulla och jag blev traderakompisar så hon mailade alltid mig innan hon lade ut något som hon trodde att jag skulle gilla. Köpte två andra klänningar av henne på det viset. Så himla rar.

och det var första inlägget i den här serien!


Publicerat i Om kläder. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics