Logotyp

det här är jag

som i en saga, törnrosdalen

Hej! jag heter Rebecca men mina vänner kallar mig mest för krullig. Jag bor i Kalmar i småland. Här hemma brukar vi säga att småland är världens bästa land. Jag kommer från en ort som heter Mönsterås där jag bott med mamma, pappa och tre syskon (och en massa djur! katter, hästar, ödlor, marsvin och kaniner).
Nu bor jag tillsammans med min Richard och våra katter Elliot och Olof. Jag älskar djur och är vegetarian sen barnsben.
Jag är precis färdigutbildad sockerbagare och jobbar på stans bästa café. När jag är ledig åker jag på loppisrunda för att fynda gamla klänningar och svenskt porslin. Eller så dricker jag flädersaft på ett blommigt påslakan med en kär vän.
Min bästa bok har alltid varit Kalle och chokladfabriken. Jag vägrar att se filmen för att jag vet att jag kommer att bli besviken.
När jag väljer film väljer jag något jag sett tusen gånger som, Amelie från Montmartre, Leon (den pussades jag och Richard till för första gången), Fight Club, Sunes sommar, Clockwork Orange eller Trainspotting. (i hemlighet älskar jag Saw-filmerna).
Jag älskar tv-serier men tittar bara på dvd. Mina favoriter är Twin Peaks, Six feet under, Dexter, Nip/Tuck, Scrubs, The Pacific och Simpsons. På min vinylspelare snurrar allra helst Bob Dylan. Han var min enda kärlek innan jag träffade Richard.
Jag avskyr, djurplågeri, människoplågeri, trångsynthet, sexism och cancer. Min högsta önskan är att alltid få nya utmaningar, att mina nära och kära får vara friska och att leva lyckligt.

Detta är alltså jag, sammanfattat på några få rader. Vem är du mån tro?


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics