Logotyp

my darling you!

Idag är det min och Richards 4-årsdag! Länge leve kärleken! Det har vi firat med att bland annat äta en massa goda saker.

frukostklubben, bricka plattan, swedish grace, bakelit
Till frukost stekte Richard amerikanska pannkakor för att han vet att det är min favoritfrukost. (Även om det inte är så himla jättenyttigt) Till det drack vi te och åt kvarg med hallon. Gott!

macarons, pastell
När jag hade slutat jobbet fikade vi. Hallon och -päronmacarones. Jag tycker inte om macarones så himla mycket. Tycker att det är så himla överskattat, men Richard har velat testa så himla länge och då får man ju offra sig! Tacka vet jag kanelbullar!

Till kvällsmat ska vi äta halloumi och falafel i pitabröd med kronärtskocksröra och sallad. Kan knappt bärga mig!

Men viktigast och finast av allt är ändå min Richard. Alla dagar! ♥ Ni är så många som frågat hur vi träffades och jag tänkte att jag ska berätta det i ett inlägg alldeles snart. Hoppas att ni har en fin lördagkväll!


Publicerat i Om kärlek. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics