Logotyp

tändsticksaskarna

tändsticksaskar, mumindalen, ernst kirchsteiger, mairo
En kär vän påpekade för en tid sedan att jag har så många roliga tändsticksaskar, på vardagsrumsbordet låg dessa fyra.
Den blommiga kommer i från Rusta, den med min älskade Ernst har jag fått av Richards mamma, inhandlad på designtorget skulle jag tro. Den med katten i kvinnokropp har jag fått av min mamma, den är köpt på Mairo. Även den sista med Mumindalen på är en present av min mamma. Inhandlad på någon liten butik i Stockholm

tändsticksask blommig
Tändstickor är ju faktiskt en himla bra grej att ha hemma nu när höstmörkret smyger sig på, och i fina askar blir det ännu roligare att ha dem framme på bordet.

Hoppas att ni har en fin fredagskväll, nu ska jag titta på idol!


Publicerat i Hemma hos mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics