Logotyp

sjuk på en lördag går ju inte för sig

Idag när jag vaknade kände jag mig sjuk. Huvudet gjorde ont och halsen likaså. Dessvärre hade jag inte tid att vila då jag skulle jobba. Jag intalade mig att jag var frisk och pallrade mig iväg. Väl hemma igen kom sjukkänslorna ikapp mig.
kantarelltoast, prickig tallrik
Jag stekte lite kantareller och gjorde en toast, jag har en förmåga att känna mig ännu krassligare när jag inte ätit så det var lika bra.

påslakan vintage, kattunge, prickig lampskärm
och nu har jag intagit sängläge med mitt yngsta kattbarn. Jag måste nämligen vara frisk till imorgon så nu gäller det att vila järnet. Sicken tur att jag inte hunnit att läsa senaste numret av Topp-Hälsa ännu, jag kan behöva lite pepp.


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics