Logotyp

helgens bestyr

lamp round grön, retro lampa, katt i fönstret
Igår på morgonen pussade jag mina katter hejdå och gick till jobbet. De var dock ganska upptagna med att spana ut på gården.

sanna, pappersblommor, ukulele
När jag kom hem från jobbet fixade jag och donade lite för jag skulle få besök. Vid åtta-tiden knackade Sanna på dörren..

yaqoub
och Yaqoub såklart! Vi åt pizza och bäddade i soffan. Ultimata lördagshänget.

pappersblommor
Mina pappersblommor återfinns lite överallt i lägenheten. Bland annat i taket tillsammans med en mysig belysning.

grötfrukost, muminmugg, berså
På morgonen gick vi upp tidigt. Det blir ju så när man ändrar om till vintertid. Jag och Sanna åt gröt med nykokad hallonsylt till frukost. Yaqoub var så sugen på pizza att han bestämde sig för att förtära resterna från gårdagen. Så kan man ju också göra!

jako och lova
Efter frukosten åkte vi på loppis. Där träffade vi min älskade Jakobine, hennes fästman Jocke och deras två kiddos. I famnen ligger sötaste Lova.

hattjakten, loppisfynd, loppisfika
Vi gjorde så himla bra fynd! Ni ska få se mina imorgon. När vi hade letat klart slog vi oss ner vid ett bord, fikade och tittade på fynden. Bland annat alla fina barnböcker. Här är min favorit Hattjakten!

berså, tacokväll
När vi kom hem igen gjorde vi tacos och lyssnade på Èdith Piaf på Lp-spelaren. Himla bra helg!

Hoppas att ni har haft det lika bra. Nu längtar jag efter min fina Richardo som snart kommer hem från Malmö, då ska vi äta jordgubbspaj och titta på Beck.


Publicerat i Om familj och vänner. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics