Logotyp

en fullsmäckad fredag

frukostklubben, berså, lotta kühlhorn, swedish grace
Idag på morgonen gick jag upp tidigt för att diska och tvätta. Sedan åt jag frukost i godan ro. Havregrynsgröt, passionsfrukt och en kopp te i vanlig ordning.

nykokad hallonsylt
På gröten hade jag nykokad hallonsylt.

dr martens
Sen gick Richard och jag ut på stan för att uträtta några ärenden. Såhär var jag klädd för dagen. Första gången den här hösten som Dr martens-kängorna fick åka på. De är inne på sitt tolfte år med mig, innan dess hade min storebrors fru dem. Bra kvalitet vill jag lova!

Maria Retro
När vi hade fixat klart cyklade jag till min fina vän Maria. Jag skulle nämligen hjälpa henne att skylta om i hennes butik, Maria Retro på esplanaden. Här är Maria i full färd med att klippa ut snöflingor av en gammal tapet.

dockvagn 60-tal
Det här är en av mina favoritprylar i butiken, idag var det nära ögat att jag rullade hem den till Kvarnholmen..

Neil Young, The Beatles, The Doors
Men den fick stanna en stund till. Istället fick de här godbitarna följa med hem.

LP-spelare vinyl-spelare
De gick varma i vinylspelaren innan jag vandrade iväg till jobbet. En himla bra fredag med andra ord.

Hoppas att ni har haft en minst lika bra dag och att aftonen är fin!


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics