Logotyp

paper straws

sugrör i papper, papperssugrör, paper straws, klara form

sugrör i papper, papperssugrör, paper straws, klara form

sugrör i papper, papperssugrör, paper straws, klara form

sugrör i papper, papperssugrör, paper straws, klara form

En av de vanligaste frågorna jag får här på bloggen är vart jag har köpt mina sugrör i papper. Jag tänkte att jag ska ta och svara på den frågan en gång för alla!

De är inhandlade påKlara Formsom är en av mina favoritbutiker på nätet. Där finns nästan allt som en konditor eller glad hemmabagare kan tänkas vilja pynta sina bakverk med. och inte nog med det så finns det papperssugrör i massor av härliga färger, och snören, och papperspåsar och.. Ja man kan fortsätta i all oändlighet. En riktig karamellskål till butik!

Kika in där med en gång vetja!


Publicerat i Om mat. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics