Logotyp

nötkräm

nötkräm
Foto: Pelle Bergström UNICEF

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det attre:memberskänkersex påsarav dennötkrämsom UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker somUNICEFkan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul?Hämta bloggmaterial här!Tillsammans räddar vi barns liv.


Publicerat i Allmänt. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics