Logotyp

tedrickar’n

picknick marianne westman te
Jag dricker en himla massa te i vanliga fall, men igår var det nog stora tedrickardagen.

muminmugg, picknick marianne westman
Drack en kopp eller två i väntan på min mamma som skulle komma och hämta upp mig för en loppistur. Till det några chokladpraliner som jag fått i julklapp av mitt ena jobb. Koppen har jag fått av lillebror och brickan av lillasyster. Fin-syskon!

pep´s konditori
Efter fyndandet intog vi en fika på ett konditori som heter Pep’s. Det ligger i en liten by med något udda invånare, varje gång jag är där ser jag i alla fall minst fem som har reflexväst på sig mitt på ljusa dagen. Måste vara någon slags trend. Haha! och så finns det små butiker som säljer ungefär allt. Jag skrattade ihjäl mig när mamma skulle förklara en butik för mig. ”Det här är en motorsågsbutik-antikbutik-tomtebutik-cykelbutik-klädbutik”.. Håhåjaja!

Hur som haver gjorde vi världsbra fynd! Så nu har ni något gott att vänta på!


Publicerat i Om mat. | 1 kommentar

En kommentar till “tedrickar’n”

  1. Grimaldi Eriksson skriver:

    Hej Du vet väl om att Stora Tedrickardagen firas den 18 maj. skriv gärna på hemsidan

Kommentera

Web Analytics