Logotyp

söndagens bestyr

Igår var min enda lediga dag förra veckan. Välbehövligt. När jag skulle snabbdiska ett glas i lördags innan jobbet hällde jag först lite diskmedel i och sedan vatten. Efter det så drack jag det, eller ja i alla fall en klunk innan jag kom på vad jag höll på med.
Tvi vale! Det är vid sådana tillfällen man inser att man kanske skulle behöva två dagars ledigt på raken..

Men som sagt, igår var jag ledig!

förmiddagsfika
Dagen inleddes med frukost och några timmar senare tog jag mig en förmiddagsfika i sängen. Te och chokladboll, plus en hel hög tidningar.

Elliot på divanen
Elliot vilade och solade på samma gång. Han är en riktig solkatt!

semlor
Framåt eftermiddagen tränade vi och efter det gick vi hem till Richards mamma och åt semlor. Jag har en ganska sund inställning till det här med träning och kost som ni märker. Har man gjort av med kalorier måste man intaga nya illa kvickt! Mmm!

Isabella
och så fick vi träffa den här pärlan för första gången! Isabella som är Richards systers lilla bebis. Så ljuvlig!

Isabella
Ömtålig och hur liten som helst! Vi fick den äran att vara gudföräldrar! Nu är jag gudmor till två små hundbebisar. Sicken lyx!


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics