Logotyp

fredag, veckans bästa dag

Fredag, veckans bästa dag trots att jag har en jobbhelg framför mig. Tänk vilken skillnad det är när man trivs på jobbet.

elliot i barnvagn
Elliot gillar också fredagar, och så gillar han sin nya dockvagn som jag fyndade för 40 kronor i förrgår.

pepparkaksburk, plåtburk vintage
Jag gillar pepparkaksburken som jag fick av min fina vän Rebecca i somras. Den har hennes gammelmormor haft kakor i en gång i tiden.

Ha en trevlig helg hörrni, det ska jag ha!


Publicerat i Om mig. | 2 kommentarer

2 kommentarer till “fredag, veckans bästa dag”

 1. Caroline skriver:

  Hejsan! Jag gillar skarpt din blogg och din stil som presenteras här. Man får lite lyckorus av alla vackra bilder och härliga färger! Vad är det för kamera som du använder? Jag har precis startat en blogg, men har konstaterat att min lilla Canon inte helt når upp till den standard av bilder som jag gärna skulle ha…. Allt gott! Hälsningar från Mrs G i Finland

  • rebecca skriver:

   Hej Caroline! Vad kul att du gillar mina bilder :) Jag fotar med min Nikon d60 eller en Nikon d3100! oftast med ett 18-55mm objektiv.
   Kram!

Kommentera

Web Analytics