Logotyp

första april och tredje påskadvent

Första april, äntligen. Jag älskar april. Idag har jag och Richard varit tillsammans i 4 och ett halvt år. Tänk, det känns som att jag känt honom hela livet, men det var just i april för 5 år sedan som vi först träffades. En magisk månad.
Jag har plockat fram mina gröna skor som jag köpte i Paris en gång, och så äter vi våfflor och spelar spel.
och inte nog med allt det här, det är ju tredje påskadvent idag också! En vecka kvar till påsk!

Glad första april!


Publicerat i Fina saker och inspiration, Om kärlek, Om mig. | 14 kommentarer

14 kommentarer till “första april och tredje påskadvent”

 1. the wallflower skriver:

  Grattis!! Påskadvent <3

 2. Pella skriver:

  Visst är det härligt! Här har det dock haglat och snöat för fullt, riktigt aprilväder med andra ord men vi har varit ute ändå och luktat på våren som finns där någonstans bakom snöflingorna och nog kommer fram snarare än man tror! Jag jobbar massa just nu, mestadels är det roligt men jag hinner inte riktigt med att läsa och skriva på nätet som jag vill. Men rätt vad det är så kikar jag in här en kortis i alla fall, och det är riktigt trevligt att kunna läsa några inlägg åt gången! Tjusigt värre med påskliljorna på den fina trappstegspallen förresten! Glad påsk i förväg önskar Pella! <3

 3. Vilka jättesöta skor! Här har det snöat i dagarna två, så vi får vänta med vårskorna! Vilket mysigt hem ni verkar ha förresten.

 4. Vicky skriver:

  grattis till er! och fina fina berså. så avis!

 5. Ingrid skriver:

  Kul med jubileum och aaaaaaah, grönskorna!!!

 6. Emma skriver:

  Åh så vackra bilder. Ha en härlig dag!

 7. Madeleine skriver:

  Såna himla fina skor. Jag är också glad över att det är snart påsk, är min favorithögtid av allihopa, främst då för alla färger och fjädrar och påskäggen och allt. Längtar så!

 8. Ida skriver:

  Grattis och glad påsk i förskott!

 9. emma skriver:

  amme grattis!! vi hade också jubbi 1 april. :) fellåt att jag inte mejlsvarat, är ”armhalt” och måste pekfingervalsskriva m vänsterhanden, asjobbit! kram pårej lilla påskägg (lika tjusig som ett)!!

 10. Lisa skriver:

  fint och tjusiga skor!

 11. aliciasivert skriver:

  April är en fin månad, det är som att man njuter av allt och slutar (eller minskar) längta bort litegrann.
  Dina mattor kan för övrigt vara de snyggaste i sitt slag. SÅ fint med breda ränder! Man kanske skulle försöka väva sig något liknande.

 12. Anneli skriver:

  Fiiina skor :)

 13. Angeliqa skriver:

  Grattis i efterskott på 4 och ½ års dagen fina du!

 14. zandra skriver:

  Åh vilka fina skor! Sånna vill jag ha!

Kommentera

Web Analytics