Logotyp

våga fråga!

Under alla dessa år så har jag aldrig haft en endaste frågestund här på hallonsemlabloggen,
så jag tänkte; varför inte?
Det har ju minst sagt varit några väldigt turbulenta månader i mitt liv å det senaste och massor, verkligen massor med saker har hänt. Ni kanske undrar hur torplivet är, hur man bäst gör upp en brasa, vilket det trevligaste sällskapsspelet är, vad jag har för favoriträtt, hur man gör goda och snygga kanelbullar, ja vad vet jag? Våga fråga vetja! Jag svarar så gott jag bara kan!

Ask me anything you like! I’ll try and answer as well as I can.


Publicerat i Allmänt. | 29 kommentarer

29 kommentarer till “våga fråga!”

 1. Therese skriver:

  Trevligt med frågestund! Jag undrar vilka dina bästa bakverk är som är gluten- och havrefria plus veganska. Jag undrar också vilka för- och nackdelar du tycker det är med att bo i ett torp på landet (både socialt, standardmässigt och miljömässigt) och sedan tycker jag att du är rätt hemlig (kanske ett medvetet val) så trots att jag har följt din blogg i tre år så har jag inget riktigt grepp om vem du är. Så min sista fråga är väl om du kan beskriva fem saker om dig som vi bloggläsare inte vet och fem saker andra skulle beskriva dig som. Tack! :)

 2. lisa skriver:

  vad är din favoritserie på tv?

  hur är torparlivet?

  vad är din absoluta favorit maträtt?

  vad gör du helst en ledig dag?

  hur kom det sig att du valde att flytta ut på landet? :)

  vad lyssnar du på för musik?

 3. Vicky skriver:

  berätta om din studiebakgrund! kram fino.

 4. Emelie skriver:

  Hej finaste du! Jag är ju också i torpadrömmar (som du kanske vet) och jag skulle vilja fråga, om jag får, vad ditt torp kostade då du köpte det? Jag hatar egentligen fråga om pengar osv men jag vill så gärna få ett perspektiv på hur torpen ligger i prisklass. Samt vart ligger ditt torp? Var/är det mycket renovering? Kanske lite personligare, har du köpt det själv eller med din nya kille?

  Ja, svara på det du vill!
  Kram!

 5. Johanna skriver:

  1. Vart i Småland kommer du ifrån?
  2. Vart ligger ditt torp?
  3. Blir det inte ensamt, eller har du djur som håller dig sällskap?

 6. Maja skriver:

  Vad är ditt bästa mellanmål?

  Hur gör du när allt känns åt helvete?

 7. Maria skriver:

  Hej världens sötaste bloggerska! Hur låter din dialekt? Videoklipp? :)

 8. Liv skriver:

  Bästa receptet på bröd?
  Bästa receptet på bullar?
  Hur var din uppväxt? (Grundskola, gymnasieår, vidare studier)

 9. Ellen skriver:

  Hej! Jag vill inte ställa för privata frågor, så ignorera bara dessa om det känns för personligt. Men lite nyfiken är jag ändå, hur kommer det sig att det tog slut mellan dig och din kille?
  Och vågar man fråga vad som hände med katterna?
  Jag hade nog tappat fattningen helt om jag inte fick behålla min fina katt.

  Hoppas det var ok frågor. Kram!

 10. C skriver:

  Jag undrar om du kan tipsa om någon bra modeblogg? Inget extravagant utan vanliga hederliga vardagskläder kanske med lite inslag av second hand. Jag behöver inspiration! :)

 11. lisa skriver:

  Å, allt om torpet! Från hur du kom på idén att vilja bo i ett torp till hur du hittade torpet till hur det blev ditt till hur det är att bo i ett litet torp till fler bilder tack! Kram!

 12. Linnea skriver:

  Är du förlovad? (Tänker på ringen på ditt finger)

 13. Katrine skriver:

  Vad lyssnar du på för musik när du är glad?
  Hur gör du för att vända en dålig dag till en bra dag?
  Vad tror du att du gör om tio år?
  Bästa receptet på något sött?
  Bästa receptet på något när man är hungrig så man dör men ändå vill äta något som smakar bra?
  Var får du tag i alla dina fina kläder?

 14. Anna skriver:

  Hur ser dina framtidsplaner ut?:)

 15. Feyzullah Yilmaz skriver:

  1. are you more like an active person… energetic, action-oriented… or are you more like the thinker type?

  2. are you quiet, or are you loud?

  3. what do you like in a conversation? to fight? to listen? to talk? to share? or, something else?

  4. are you more like an inside or outside person? like do you prefer doing things at home, sitting at your couch, taking it easy, reading something or watching something, or do you like being outside, in the nature, in pubs, etc. and doing things there…

  5. do you get excited about exploring new stuff, new places, new people, new ideas, or are you more interested in delving further down into your own self, your own thoughts, etc.

  6. are you more like an adventurous type, or the type that prefers the safer ways, already used ways…?

  7. finally, if you were to go somewhere during your next vacation, where would you like to go? why?

  hälsningar från en adventurer-wanna-be :)

 16. Carin skriver:

  hejsan! först vill jag säga att du har en supermysig blogg :D Sen så skulle jag vilja fråga om du kunde lägga ut lite flera bilder på ditt fina torp, både ute och inne!?

 17. Emma skriver:

  Hej fina!
  Mår du bra?

 18. Frida skriver:

  Vilka bloggar läser du själv?
  Hyr eller köpte du torpet? (Mer bilder!)
  Vad fyndar du helst på loppis?

 19. Linnéa skriver:

  hej fina du! vad roligt med en frågestund. jag undrar hur du tänker fira jul? vilket som är ditt bästa julgodis? och om du har något bra ge-bort-i-present-pyssel på lager? kram på dig!

 20. Matilda skriver:

  Vad hände med maria retro?

 21. Johanna skriver:

  Hej. Jag är femton år och ska mest troligt välja restaurang & livsmedel på gymnasiet, där jag sedan ska välja bakning som inriktning i tvåan. Jag är lite nyfiken på hur du liksom utbildade dig, vad du gjorde efter gymnasiet, hur många år du utbildade dig och så. Bara massa fakta helt enkelt! Haha :) Kram

 22. Madeleine skriver:

  Kanske personlig fråga, men du verkar äta mycket goda saker men är ändå så himla smal. Hur håller du dig i form?

 23. Sanna skriver:

  Fin blogg du har!
  Vilken är den bästa bok du någonsin läst?
  Vilken är din favoritförfattare?
  Om du fick vara en karaktär i en film/bok/serie vem skulle du i så fall vilja vara?

 24. Felicia skriver:

  Ja, va kul! Din blogg är superfin!

  Har du någon favoritartist?
  Vilken är den finaste klänningen du äger?

  Kram Felicia

 25. Linnéa skriver:

  Vad gör du nuförtiden, mer än att bo i torp och gå på hundpromenader? Hur går det med bakandet? Jobbar du som bagare? Kram L

 26. Märta skriver:

  Jag är lite mer än 20 år och jag har ingen aning om inom vad jag vill utbilda mig till och göra i framtiden. Har du några tips på hur jag bör tänka och hur du tänkte när du kom fram till vad du ville jobba med? Sen undrar jag även om du har några tips på hur man träffar någon att vara kär i?

 27. Hannah skriver:

  Hej, jag undrar vilka second hand affärer det finns runt Kalmar. Vilka är de bästa?

 28. Hilde skriver:

  Har du det bra?
  Hva er yndlingsordet ditt?
  Hva er forskjellen på mennesker og dyr?

Kommentera

Web Analytics