Logotyp

en 40-talsdröm med hopp om bara ben

DSC_2110_kopia

DSC_2118_kopia

DSC_2111_kopia2

När jag var hemma hos mina föräldrar senast plockade mamma fram en alldeles ljuvlig 40-talsklänning. Den hade hon köpt till mig! Hon är så himla fin och omtänksam min mamma. Jag hade begravningsklänning på mig just där och då, så jag väntade med att prova tills jag kom hem, och den satt verkligen som gjuten! Jag ser ljusa sommarnätter och strosande i strandkanten framför mig i denna pärla. Snart så!


Publicerat i Om kläder. | 16 kommentarer

16 kommentarer till “en 40-talsdröm med hopp om bara ben”

 1. amanda skriver:

  Superfin klänning!

 2. maja. skriver:

  oj vilken fin!

 3. karoline skriver:

  JAG ÄLSKAR DEN!!!!!!!

 4. Emelie skriver:

  Mycket mycket fin!

 5. Den ser ju helt fantastisk ut! Strandkant och sommar alltså, åh…

 6. Jessica skriver:

  Åh, så underbart fint.

 7. Frida skriver:

  Wow! Kommer passa dig perfekt!

 8. Men åh vilken söt liten pärla!

 9. Maria skriver:

  åh, sommer!!

 10. Emma skriver:

  Vilken ljuvlig klänning!

 11. Lisa Marie skriver:

  Vilken vacker klänning! Tänker att den är oerhört fin på dig! Längtar också efter varmare väder. Även om strumpbyxor är fint så är det verkligen alltid allra härligast med bara ben i fina kjolar och sommarklänningar! :)

Kommentera

Web Analytics