.
.
Allt som oftast bakar vi det enklaste av enkla bröd här hemma. Man sätter degen på kvällen och bakar av det på morgonen. Perfekt mängd för att hinna äta opp innan det blir torrt och tråkigt. Receptet finns HÄR.
Den underbara muggen har jag fått av finaste Ulrika. Det är min nya favorit. Dricker ur den för jämnan. Visst förstår man att?
.
.
Men åh så gott brödet ser ut!!
JISSES AMALIA vad gott det ser ut
Bröden ser fantastiskt goda ut!
vad gott det ser ut att vara! tack för tips!
Åh så gott. Lantligt fina bilder. ♥
och så bor man i en lägenhet utan ugn. nåväl.
Men åhhh! Gullis! Och tack för recept! Kör kalljäst varje helg.
Mums! Måste testa snarast!
Tack för tipset!
Thanks for your comment and visit at my blog! Your blog is also wonderful. The bread and bakery in Germany are great, but when I see your pictures, I guess in Sweden it is incredible. I especially love Kanelbullar, which I always bake with a recipe from a Swedish friend. I will try this recipe.
Hej och vilken underbart söt blogg! Det där brödet såg toppen ut.
Å tack, kakorna var supergoda – du kommer inte att bli besviken
Ha en härlig onsdag <3 Jennie