Logotyp

peggy sue, i love you!

.
1385010_10151833375018876_886755782_n

För 4 månader sedan gick min älskade Peggy ut ur torpet och försvann. Vi letade i veckor, men fick inte en skymt av henne. Jag tog kontakt med ett medium som sa att hon var nära, men att hon inte hittade hem. Hon gav mig rådet att sitta nere vid ån och tänka att hon kom till mig. Jag satt vid ån i dagar och kallade på henne. Efter en tid gav jag upp. Tänkte att räven tagit henne. Tårar och sömnlösa nätter, och en oändlig saknad efter min minsta.
och den där tärande ovissheten. Lever hon?

Men så idag, nästan på dagen 4 månader sedan försvinnandet så är hon hemma igen! Tack vare hjälpsamma grannar. Jag är så lycklig, tårarna rinner ned för kinderna. Av glädje och lycka den här gången. Min älskade Peggy Sue <3


My sweet Peggy has been gone for 4 months. Now she’s finally back! I’m so happy!
.
.


Publicerat i Om tassar & nosar. | 16 kommentarer

16 kommentarer till “peggy sue, i love you!”

 1. Jenny skriver:

  Åh vilken lycka!!

 2. Ida skriver:

  åh vilken grej!!

 3. Sandra skriver:

  Åh vad skönt! Man blir så lycklig när de kommer tillbaka igen!
  Det är ju lite så när man har utekatter på landet att man oroar sig när de försvinner länge. Så mycket som kan hända ju. Jag hade dock tur med min katt hela uppväxten och han blev jättegammal för att vara katt. :) Dock försvann ju han också i perioder (men mest in till varma sköna stallet med alla mössen.)

 4. Vega skriver:

  I’am so glad for you, Rebecca! We have 3 cats and I can’t think what may be if I lose one. Brrrrr. I hope your little escapist feels good. Congratulations and kisses from Mallorca.

 5. Vicky skriver:

  åååå, hurra!!!

 6. Johanna skriver:

  Men åh så skönt att hon kommit hem igen!! Vet inte vad jag skulle ta mig till om min kisse eller vovve försvann!!

 7. Henrietta skriver:

  åh vad skönt att hon kom hem igen! 4 månader är en ruskigt lång tid. en av mina katter var borta en månad för två år sedan och jag höll på att gå sönder under den tiden. så himla bra att du fick peggy sue tillbaka!

 8. Emmy skriver:

  Åh, vilken tur att hon kom hem igen!

 9. Kajsa skriver:

  Åh, vad fint och vilken stor glädje det måste vara! Blir nästan helt tårögd här.

 10. Huu, vilken pärs! :/
  Sötnosan, 4 månader (!!!) tur att hon hittade hem igen! Tycker att 1-2 dagar är lång tid jag….
  Måste kännas underbart att henne hemma :)

  /Evelina – Evelinas Ekologiska

 11. Therese skriver:

  Åh, vilken befrielse! Hoppas hon mår bra!

 12. Anna skriver:

  Åh så roligt!!! men lilla lilla kissen, vart har du varit.
  Förstår att du är lycklig som fått din vän tillbaka! Hoppas hon mår bra!
  Kram.

 13. Anni Norin skriver:

  Hej Rebecka!
  Stefie berättade häromdagen att hon varit borta! Så var tvungen att gå in på din fina sida och kolla. Och där var hon underbara Peggy Sue! Har bilden från din hemsida på mitt kontor som du tog på henne när du tog hand om henne. Är så lycklig att jag fick fram henne under Tilkas lastbrygga (tog ju sin lilla tid) innan hungern till slut blev övermäktig då jag frestade henne med mat från min medhavda matlåda. Har aldrig sett en sådan liten hungrig kisse! Är så glad att hon fick ett bra hem hos dig!
  Hälsn Anni Norin

 14. Oh så skönt att ni fick tillbaka katten! Hemska tanke att behöva vara utan och inte veta var ens små pälsklingar är! Och i fyra månader!!! Så glad för er skull!!!

 15. vem kontaktade du? min lillasysters katt försvann i söndags, han är egentligen en innekatt, men lyckades smita ut. nu har det gått två dagar, det är kallt ute, han är inte van vid att vara ute, och vi är väldigt oroliga, det är så mycket som kan ha hänt.

Kommentera

Web Analytics