Logotyp

saker som man gör

.
DSC_5965_kopia

DSC_5796_kopiabraDSC_6136_kopia

Saker som jag gör mest och bäst, fikar med familjen Folks interiör! Igår firade vi ett lyckat möte med att äta bullar på cafét på hörnet. Folke stormade in och ropade ”bulle, bulle, bulle” när han gick med bestämda steg mot ett gäng äldre damer som han hoppade upp och satte sig bredvid. Han tittade på dem en stund och konstaterade sedan: ”Mormor!”. Hela fem stycken mormödrar som ger en full uppmärksamhet, sicken lycka!
.
.


Publicerat i Om familj och vänner, Om fika och söta saker. | 8 kommentarer

8 kommentarer till “saker som man gör”

 1. Så väldans gott & mysigt.

 2. betty skriver:

  Hej
  kan inte du svara på min fråga om läppstiftet, står på kommentarer under förra inlägget!
  kram betty

  • rebecca skriver:

   Hej Betty, jag har redan svarat på det under din kommentar! Men jag vet inte vad det var för läppstift, antagligen något från e.l.f, men jag minns inte för det var jättelänge sedan bilden togs! Kram

 3. Haha, åh! Gulligt!

  /Evelina – Evelinas Ekologiska

 4. Vicky skriver:

  halloumi??? ghhh så gott alltså.

 5. Frida skriver:

  Hihi, ungar är bra söta! Kul med samarbetet, jag har suttit och suktat efter era fina saker!

 6. Sandra skriver:

  Åh! Barn är för söta. Typ mina bästa glädjepiller när någon av mina småsystrar kommer hit och hälsar på!
  Får man fråga förresten vad det fina fatet med de hjärtformade löven under rabarberpajen heter? Jag brukar föredra koppar framför fat men det där var väldigt väldigt fint och skulle vilja nosa reda på ett själv. :)

 7. Carolina skriver:

  Hello:)
  Tack för titten hos mig.
  Så underbart sköna ungarna är.
  Var tvungen att snabbt kika in här och oj vad glad jag blev av dina inlägg.
  Tittar in senare när dagens inrednings jobb är klart:)
  Kram Carolina

Kommentera

Web Analytics