Logotyp

halsväska från kero

.
DSC_6601_KERO_halsväska DSC_6643_KERO_halsväska

För några dagar sedan fick jag en extremt praktisk present av företaget Kero. En halsväska i naturgarvat läder som rymmer både min telefon och husnycklarna. En sådan himla perfekt grej för en som i princip aldrig har fickor på kläderna. Nu kan jag ha händerna fria när jag och Blanca promenerar i skog och mark, men ändå ha telefonen med mig ut i fall det skulle hända något. Tack Kero!

och alltså titta in dessa när ni ändå kikar in. Att dö för!
.
.


Publicerat i Om kläder med taggarna , , , . | 11 kommentarer

11 kommentarer till “halsväska från kero”

 1. Sandra skriver:

  Min mor hade ett par näbbskor när hon var yngre och sedan jag såg bilderna på dem har jag velat ha ett par själv. Men de är alltid så dyra så det blir liksom aldrig av. :/ Men världsfinast är de i alla fall!

  • rebecca skriver:

   Hiskeligt dyra ja, men man kan förhoppningsvis ha dem i en livstid! och då blir det ju inte så dyrt i längden :) Hoppas att du får tag på ett par! Kram

   • Sandra skriver:

    Jo. Nu när man är stor lär ju fötterna knappast växa mer. ;) Det kanske blir ett par till mig själv i julklapp eller efterjulklapp eller vad man nu kallar det när man köper skor för julklappspengar.

 2. Ebba M skriver:

  Åh så fint!

 3. Frida skriver:

  Fin! Men finast var bilden på dig – perfekt!

 4. Amanda skriver:

  Alltså deras barnsko!! ÅH säger jag bara.

 5. hejregina skriver:

  Åh, vad fin bild på dig!

 6. HemkäraHanna skriver:

  Den var både fiffig och snygg!
  Snygg är även din bild! Och fiffig med för den delen. :)

 7. Felicia skriver:

  ÅH vad du är vacker!

Kommentera

Web Analytics