Logotyp

rimfrost

.
6e4a11ae8e5511e391771281c39a7fe7_8

Idag är vår Bullerby täckt av rimfrost. Bokskogen är full av korpar och stämningen är magisk. I eftermiddag kryper jag upp i soffan med mina varmaste raggsockor på fötterna, läser klart en spännande bok och väntar på att min allra käraste ska komma hem. Vad hittar ni på en dag som denna?
.
.


Publicerat i Hemma hos mig med taggarna , . | 10 kommentarer

10 kommentarer till “rimfrost”

 1. henrietta skriver:

  Åå, vad fint det ser ut! Vad läser du för bok? Skulle inte du kunna göra ett litet inlägg med boktips? Det känns som att du skulle kunna ge bra förslag på böcker.

 2. Cirkus i skogen skriver:

  Å det låter härligt. Jag vill också gå på korppromenad.//Sanna

 3. elise skriver:

  så vackert!

 4. jennifer skriver:

  Åh, så vackert!!

 5. Malin skriver:

  Så himla vackert med rimfrost. Idag har jag fikat med byggubbar, nu vankas promenad och senare idag kommer min kära hem. Då blir det sedvanlig fredagsmiddag och På Spåret hemma hos min pappa. ha en fin helg kära du.

 6. Åh, så himla mysigt!! När man har sådana dagar blir man varm i själen
  Anki/http:/smaklycka.se

 7. emma skriver:

  det ser sagolikt ut! lund är grått och bortregnat. här: skrivs det brev, dricks det kaffe i soffan, läser jag i högen av böcker och artiklar till uppsats, längtar läsro (för riktiga berättelser! å, tipsa gärna om du har), systerbesök och utflykter, äventyr. litet så. kram

 8. lovisa skriver:

  så himla fint! jag har jobbat, druckit frappes med en vän och snart ska jag äta sjögräsnudelsoppa och gå på spelning. puss!

 9. Petra skriver:

  Hej!
  Hittade nyss din blogg via Silversaga!
  Ett tips om utmaning du skulle kunna utlysa på din blogg:
  Min sambo fick tips om en utmaning för att göra sig av med saker och får mer frid i sinnet –
  Välj en månad (vi valde februari)
  För varje dag som går, gör dig av med lika många saker som dagens datum – Dag 1,en sak, Dag 2 , två saker etc
  Sakerna kan skänkas, säljas eller slängas
  Tanken är att börja lätt, en sak kan väl alla avvara? Desto fler dagar som går ju större bli utmaningen, men samtidigt har man mentalt vant sig vid att rensa.
  Jag ser fram emot att februari tar slut! Då kommer jag och min sambo ha 842 saker mindre som tynger sinnet (421 saker*2 personer). Vi drömmer om att bygga en husbåt, och då kan vi ju inte ha hur mycket grejer som helst på den lilla ytan :)

 10. Vilken SJUKT söt post och hund…men jag vill ha vårrr nu haha:) jag hoppas att du haft en fin Alla hjärtan i helgen.

  Ny post ute….hur man hittar drömmattan :)

  LOVE Maria at inredningsvis – Swedish decor, food, and fashion

Kommentera

Web Analytics