Logotyp

frukostmix

.
DSC_8786_kopia4DSC_8772_kopia

Jag dricker gärna mättande smoothies och mjölkdrinkar till frukost såhär års. En favorit är den här ovan. En mjölkdrink gjord på frysta jordgubbar som jag låtit tina i kylen under natten, havremjölk och två stora matskedar jordnötssmör för ökad mättnad. Sedan ner i mixern med allt ihop. För extra crunch passar pumpakärnor ypperligt bra som topping.

Dagens frukosttips!
.
.


Publicerat i Frukostklubben, Om mat med taggarna , , . | 4 kommentarer

4 kommentarer till “frukostmix”

  1. lovisa skriver:

    åh jag med! kör dock med lite mer ingredienser: turkisk yoghurt, tinade bär (t.ex. vinbär eller jordgubbar), kvarg (gärna med jordgubb- eller vaniljsmak), en halv banan, några gojibär samt proviva blåbär. perfa! och så får jag sovmorgon också eftersom jag gör den kvällen innan, så bara grabba och sätta sig i pendlingsbilen! :)

  2. Vicky skriver:

    guud vad jag saknar smoothies. frullade på det varje dag när jag bodde i frankrike, men har ingen mixer här i usa. måste. skaffa.

  3. Beata skriver:

    ser så gott ut, allt som du tillagar gör ju det :)

Kommentera

Web Analytics