Logotyp

körsbärsblom

.
DSC_8999_kopia

I vintras kom Erik hem med ett gäng träd, varav tre var av slaget prydnadskörsbär. Trädgårdsmästare som han är, planterade han dem strategiskt. Jag älskar att höra hur han tänker när han planterar. Jag var lite skeptisk till att plantera träd i vår trädgård som inte ger frukt och dessutom bor vi ju i en bokskog, ingen brist på träd med andra ord. Men när körsbärsträden i helgen gick upp i full blom kunde jag väl inte annat än ångra mitt uttalande. Allt som naturen ger är ta mig tusan magiskt och blomster är då nästan lika bra som frukt och bär. Det mättar bara inte lika bra.
.
.


Publicerat i Om växter och odling med taggarna , , , . | 5 kommentarer

5 kommentarer till “körsbärsblom”

 1. lovisa skriver:

  jösses så vackert. som ett litet mini-mini-mini-mini-tokyo i kalmar län.

 2. Frida skriver:

  Körsbärsblom är så vansinnigt vackert! Längtar tills våren kommit lika långt hos oss i norr!

 3. JUNITJEJ skriver:

  Vilken fin bild!

 4. Kristina skriver:

  Så vackert det är!! Vi bor på en liten gård och vi har försökt plantera fruktträd med bla körsbär, men fått allt förstört av djur.. I år ska jag plantera igen och kommer vänta med spänning på blomningen:-)
  Jättefin blogg du har!

 5. Anna skriver:

  Hej ! Så vacker bild du har fått till. Jag håller med om att det är magiskt.
  // Anna

Kommentera

Web Analytics