Logotyp

framtidstro

.
havet
Havet igår. Bitande iskyla i kinderna och lungorna fyllda med frisk havsluft. 

Jag älskar alla förväntningar på det nya året. Älskar att jag själv kan påverka så himla mycket. Älskar att höra om andras nyårslöften. Jag blir så himla inspirerad! Istället för en återblick av det gånga året så kommer här en framåtblick! 

Det här året ska jag:

Skaffa en ny hönsfamilj (trots att jag är totalt livrädd för att förlora dem)

Lära mig att sticka på riktigt. Helst mönster, tröjor och hela baletten. (min grymma svärmoster har lovat att hålla kurs)

Jag och Erik ska skaffa en ny sorts djur! (hemlighetsmakeriet och pepp på det än så länge!)

Jag har bokat tid med ett medium för första gången (Hoppas på att få höra hur farmor har det, och veta vem det är som vakar och   smyger på oss här i torpet)

Ta tillvara ännu mer på det som naturen har att erbjuda (i form av mat, örter och upplevelser)

Läsa annat än facklitteratur om hantverk och självhushållning (längtar särskilt efter högen av ungdomsromaner som jag vet är så  sjukt lättslukade)

.
.
Älskar redan 2015, den delen jag kan påverka kommer att bli så bra!

 

 

 

 

 

Vad har ni för önskningar och förväntningar inför året? 
.
.


Publicerat i Om mig med taggarna . | 16 kommentarer

16 kommentarer till “framtidstro”

 1. spinkfinger skriver:

  Underbar blogg <3

 2. Camilla skriver:

  Jag har också bespetsat mig på en rad fina mål för 2015 – sedan 2012 då jag hade en rent utsagt skitår så utvärderade jag det och hittade en bra väg att peppa mig mot bättre mål och det går så väldigt bra nu. Testat att gå igenom det gångna året och har skrivit lite ideer för det med. Dina är inspirerande mål, jag ska lära mig sticka strumpor, hälarna är min utmaning. Dessutom köpa saker med mer eftertanke – bara tänka kvalitet inte fynd. Tack för fina tankar och fin bild. Ser fram emot att hälsa på igen här.

  • rebecca skriver:

   Vad härligt att höra! Blir så glad att man kan vända, att de kommande åren kan ge en gott. Jag önskar dig ett underbart 2015!

 3. Vicky skriver:

  en ny sorts djur?! alltså vad sjukt spännande. pepp-väntar tills du berättar! och gott nytt, såklart. <3

 4. Julia skriver:

  Sticka är en bra sysselsättning. Har fått några kompisar att omvända med stickpodden, så mysig att lyssna på och man lär sig mycket. Så om du inte har lyssnat på den, gör det! http://stickklubben.blogspot.se/p/stickpodden.html
  Alla pepp till dig och 2015! :D

  • rebecca skriver:

   Det är några tjejer från där jag bor som gör stickpodden. De är så härliga! Tack för pepp, detsamma önskar jag dig rara! <3

 5. Malin skriver:

  Jättefina löften, själv försöker jag brodera och sy mer med maskinen. Det verkar bara inte finnas tid… Lycka till

 6. betty skriver:

  Hej!
  Gud så mysigt du har det hemma, så skulle jag också vilja ha det! Är det ditt eget hus? God fortsättning! Hälsningar Betty

 7. Lina skriver:

  Vad härligt att du ska gå till ett medium. Jag har ett medium i Ronneby som jag går till ca 1-2ggr/året. För mig handlar det inte så mycket om kontakt med ”spöken” utan mer om en slags vägledning och förståelse för vad som händer i mitt liv. Nästa gång jag ska dit är nu i mars. Lycka till!

  • rebecca skriver:

   Tack! Det var oerhört spännande, och som du skriver blev det också en slags vägledning. Jag fick visdomsord från människor som betytt mycket för mig men som jag inte längre själv kan kontakta.

 8. Linnéa skriver:

  Åh, gud vad spännande med medium! Jag har varit inne på det länge, nästa vecka ska jag träffa en astrolog. Inte riktigt samma sak men det ska bli otroligt spännande. Skulle väldigt gärna höra mer om mötet med ditt medium. Tänker på dig då och då Rebecca, och hoppas att du har det bra. Trots att vi aldrig har träffats så känns det som att vi har gjort det många gånger i tanken. Lustig men fin känsla är det. Kram, Linnéa

Kommentera

Web Analytics