Logotyp

ljuset i januari

.
DSC_4320_kopia DSC_4306_kopia DSC_4293_kopia

Ibland saknar jag min blogg och allt fint den givit mig. Men de senaste åren har det känts så viktigt för mig att leva i nuet, inte genom en kameralins. Jag har nästan aldrig med mig kameran längre. Samtidigt är bloggen den bästa dagbok man kan ha, och det är så roligt att gå tillbaka och titta i arkivet. Hur tänker ni andra som bloggar? Hur mycket tid lägger ni på att fota, redigera och skriva till era bloggar?

Idag börjar jag inte jobba förrän på eftermiddagen. Tid för långfrukost framför brasan. Risgrynsgröt och smörgås med vegetarisk kaviar.
Ljuset har varit magiskt sedan snön kom tillbaka, tänk vad mycket piggare man kan bli av ljus.

Önskar er alla en glad fredag <3
.
.


Publicerat i Frukostklubben, Om mig. | 9 kommentarer

9 kommentarer till “ljuset i januari”

 1. Ine skriver:

  Så hyggelig med et nytt innlegg fra deg, Rebecca! Savner bloggen din <3 Samtidig forstår jeg deg så godt, og jeg tenker på mye av det samme for tida. Jeg kjenner at jeg savner å skrive, men samtidig har jeg ikke hatt overskudd til å prioritere det i det siste.

 2. Så fint å lese en bloggpost fra deg igjen! Du er en stor blogginspirasjon og håper at du har lyst til å fortsette :) Liker spesielt godt interiøret i det lille torpet ditt, dyrene dine og livsstilen. Jeg har ikke blogget på en stund jeg heller, men skrev et innlegg i dag. Det føltes bra. Jeg tror helt enkelt at man bare bør skrive når man har lyst og tid :)

 3. Linnéa skriver:

  Känner så igen mig. Min blogg har ju legat nere läääänge nu, tycker att det är så dubbelt det där med att skriva, dokumentera, lämna ut. Tänker att jag vill göra det mer för mig själv än för att visa upp för andra, eller jag vet inte. Så länge sen jag var inne här, hur är det med dig Rebecca? Vad gör du nu för tiden? <3 Linnéa

 4. Kati skriver:

  Hej! Jag råkade ramla in här på din blogg och blev fast. Tycker att bloggen är väldigt fin och personlig med välskriven text. Det märks verkligen att du har lagt ned tid och energi, även om inläggen inte har varit många.
  Ha det så bra!

 5. Anna skriver:

  Fin blogg du har!
  Visst är en blogg en jättebra dagbok. Jag började blogga för snart elva år sen och slutade för snart ett år sen och saknar den också. Jag håller på att flytta den och hoppas komma igång igen senast sommaren. Trodde jag hade slutat för gott, men det gick bara någon månad innan jag insåg att jag ska fortsätta.
  Tack för procenten idag och tack för världens bästa fikaställe. Vi kommer nästan varannan söndag, jämn vecka, och stickar med Stickklubben Kalmar (https://www.facebook.com/groups/1435201710032576/), förutom de gånger vi går dit uran stickor o garn.
  Anna med semlan

 6. Ulrika skriver:

  Känner igen mig så mycket i det du skriver! Känner igen mig mycket i det Linnea skriver, så kan jag också känna. Att jag gärna vill skriva för mig själv. Skriver så sällan nu för tiden, har svårt att hitta något vettigt att skriva om. Tycker att det mesta känns futtigt för ett blogginlägg, och att det lämpar sig bättre till Instagram. Samtidigt så minns jag ju hur jag för flera år sedan skrev just såna blogginlägg. Kring något som jag köpt på loppis eller kanske om något jag bakat. Känns lite sorgligt att bloggen liksom tynar bort, men jag är inte redo att helt klippa heller. Ibland tror jag till och med att jag kanske kommer igång igen. Måste bara ta ner ambitionsnivån lite. Jag uppskattar verkligen fina fotografier men har lagt ner det på min egen blogg. Sedan några år tillbaka fotar jag i princip bara med mobilen. Skulle jag inte göra det, skulle jargong aldrig få till inlägg… Kram till dig! Gillar din blogg mycket, som du säkert redan vet!

 7. hannah skriver:

  hoppas du tittar in här fler gånger, tycker denna blogg är en så himla fin liten skapelse, en blir alldeles till sig av finheterna och den mysiga känslan. hjärta!

 8. Frida skriver:

  Jag pausade också, behövde lite distans. Leva i nuet, precis som du skrev. Men nu saknar jag det igen! Och nu saknar jag dig och dina fina bilder och texter! <3

Kommentera

Web Analytics