Logotyp

julmustpremiär

.
dsc_4947_kopia
dsc_4967_korsbarstomater

Två bilder från mina föräldrars köksbord. Den övre på säsongens första glas julmust som traditionsenligt intogs tillsammans med min syster.
Vi har varje år en tävling där försten att upptäcka musten i butik vinner . I år vann jag, trodde jag. Men Felicia hade bildbevis från två dagar tidigare som hon GLÖMT att skicka. Jaja. Hur som så inväntar vi första glaset tills vi kan skåla tillsammans, och idag var det äntligen dags. Mycket härlig tradition!

Den nedre bilden är ett fåtal tomater av flera fulla lådor som Felicia tagit med från Stockholm. De blev över efter veckans inspelning av Sveriges mästerkock som hon jobbar med. Sådan himla lyx! I synnerhet när vi precis rivit ut våra tomatplantor ur växthuset.

och hörrni, hej förresten! Jag saknade att hänga här!
.
.


Publicerat i Om fika och söta saker. | 7 kommentarer

7 kommentarer till “julmustpremiär”

 1. Ellen skriver:

  Har också saknat att hänga här! Så glad att du är tillbaka!

 2. Ine skriver:

  Åh, så glad jeg ble for å se at du er tilbake! ❤️ Og for en fin søstertradisjon!

 3. Isabel skriver:

  Åh vad roligt att du är tillbaka! Hittar sådan inspiration här inne och hoppas verkligen att du vill fortsätta blogga :D

 4. Vega skriver:

  Aleluya! I missed you so much, Rebecca. I’m so happy with your return. Thank you!

 5. Maja skriver:

  Och jag gick idag igenom bloggar bland mina ”bokmärken” och klickade mig in här för det var alldeles för länge som jag kikade in och så hade du uppdaterat precis i dagarna. Vilket fint sammanträffande!

Kommentera

Web Analytics