Logotyp

våffeldagen

.
25032017-DSC_5871_midre

Denna dag tränger sig ett fint os av våfflor ut genom köksfönstret hos var och varannan människa. Doften blandar sig med den klara luften till en lustfylld vårbrygd, full av goda minnen och löften om väntande, ljuva tider. Jag jobbade morgon på caféet och blev återigen en aning förvånad över hur hårt rotade traditionerna är hos oss. 80% av alla kunder köper våfflor en dag som denna.

Ikväll är det Earth hour, en tradition än viktigare än våffeldagen. Det passar ju dock väldigt bra att slå ihop dessa två aktiviteter. Min kollega Tove berättade att hon och hennes familj alltid äter våfflor och spelar kort under den släckta timmen. Ett mycket bra sätt att vara med och uppmana makthavarna att ta krafttag för klimatet samtidigt som man får tid för familj och vänner.

Glad våffeldag önskar jag er alla! (glöm inte att släcka mellan 20:30 – 21:30!)
.
.

 

 


Publicerat i Om fika och söta saker med taggarna , , , . | 4 kommentarer

4 kommentarer till “våffeldagen”

  1. Sara skriver:

    Har aldrig ätit belgiska våfflor. Det ser väldigt gott ut på denna bild! <3

  2. Jennyjenny.se skriver:

    Vad goda de belgiska våfflorna såg ut!! Vi gjorde vanliga men de gjorde sig inte lika bra på bild ;)

Kommentera

Web Analytics