Logotyp

hallonfromage för hjärtat

Idag när jag kom hem från jobbet blev jag rörd till tårar, det är liksom så fint att jag bara måste dela med mig.
Min Richard är den mest omtänksamma och romantiska person man kan tänka sig, jag kan inte förklara i ord hur fin han är!
Han jobbar i alla fall natt, och jag visste att han inte skulle vara hemma när jag kom hem efter min första arbetsvecka på nya jobbet. Istället för Richard satt Actionman fasttejpad på bordet med en topz och potpurri-blomma i handen och en krukväxtblomma i munnen. Jämte honom låg ett två sidor långt kärleksbrev.
Där stod det såklart en rad fina saker och tankar och att det fanns en överraskning till mig i kylen.
En semla och den största Mozart-kulan jag någonsin sett!
Jag är så tacksam och glad att jag har Richard, han är så fantastiskt underbar, Åh!

actionman
Här sitter då vår lilla Actionman, med blommor i högsta hugg. Hjärta.


Publicerat i Om kärlek. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics