Logotyp

i min gamla stad

öland

öland

ölandis
Igår hälsade vi på våren nedanför Ölandsbron. Luften var varm och vattnet var kallt. Så klart och man kunde tydligt urskilja byggnader i horisonten. Vi skuttade mellan stenarna och jag vrickade foten, något jag glömt att man kunde göra, så länge sedan var det. Varje klänning har en historia, den här fick följa med hem från en man som egentligen bara sålde möbler sa han. Han undrade om det gick bra med en tia, sen fick jag ta hur många galgar jag ville på köpet.
Senare igår på kvällen tog vi cyklarna till en fest där nästan alla kära vänner var, åh det var så roligt. 15 glada vänner och en bandare, och dans hela vägen in till stan. Jag saknar att ha alla fina på cykelavstånd.


Publicerat i Om familj och vänner. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics