Logotyp

en liten bit av rasslebygd

Hej alla små gryn. Tänk vad tiden springer iväg ibland nu blev det genast en vecka senare än vad jag lovat. Förra veckan började jag jobba igen, så alldeles förskräckligt tråkigt. Men istället för tråkigheter så tänkte jag visa er hur min emmabodafestival såg ut på ett ungefär!

tösabitar
Som traditionen lyder åkte jag dit med de här tösabitarna, Maria och Anna-Karin.

elin
Vi slog ihop oss med Marias fina kusin Elin + Elins pojkvän Nils och hans lillebror Gunnar.

marie
Första kvällen fick jag träffa fantastiskaMarieför första gången i verkliga livet. Hon är min "bästabloggkompis" och alldeles underbar. Tänk vad bra det är med bloggar som ger en så fina vänner!

de
Jag har nog aldrig ätit så mycket på någon festival som på den här. Medans jag legat på latsidan hade de här två då rakt inte gjort det. Mat och bak för hela slanten! Det var Valnöt och -melonsallad, foccacia med oliver och tomater, kladdkaka, bönsallad, pizzabullar, nöttoppar och rågfrallor. Anna-Karins packlista var den allra raraste det stod ungefär 1. sovsäck 2. liggunderlag 3. Toscakaka! Haha, så sött!

hanna

hanna,stefan,maria
Min fina, fina vän Hanna var där tillsammans med sin pojke Stefan. De är så otroligt fina tillsammans att man nästan smälter!

maria
Alltså, så söt så att klockorna stannar! Lycka precis innan Bob Hunds spelning.

robot
Sista dagen fick vi den äran att se något av det absolut finaste jag sett det här året. Robotar.

robot
Så fina med sina slangar och små lådor! Sen uppträdde de tillsammans med min favorit Marina!
Guess what?I'm not a robot

hem
Sen bar det av hemåt, hem till Richard och katterna ♥


Publicerat i Om fest & kalas. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics