Logotyp

Härliga höst med isbitande vindar

När man inte mår så bra får man omge sig med fina vänner och bra saker för att inte tänka på det dåliga, så det har jag gjort den här helgen. Min fina pappa fyllde år igår, så jag for till hembygden för att fira honom. Där efter åkte jag ut till torpet för att umgås med mina huskatter AK, Sanna och Yacoub.

torpet

hemtrevligt
Sanna pysslade med något i fönstret när jag kom dit.

ak
AK var mitt uppe i bullbaket.

jeopardy
Efter maten tog vi oss ett parti Jeopardy. AK fick agera Magnus Härenstam

jeopardy

finalen
Finalfrågan. Sanna satsade alla sina slantar, tyvärr på fel blodsugare.

jacob
Jag och Sanna fick vara dåliga förlorare tillsammans då Yacoub fick ta emot förstapriset. En müslishake ala Anna-Karin.
Han var myckt nöjd. Sen blev det sena natten och dags för mig att åka hem till katterna. ♥


Publicerat i Om familj och vänner. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics