Logotyp

denna dagen ett liv

sur

Det här har hittills varit den sämsta dagen på mycket, mycket länge. Jag har nu legat sjuk i en vecka och inte vill det ge sig.
Richard gick upp tidigt idag då han skulle börja jobba vid 8. Han lät mig sova eftersom jag var febrig. Efter en liten stund kommer han ändå in och väcker mig, han säger att datorn verkar död. Jag flyger upp ur sängen och mycket riktigt. Den fungerade finfint igår innan jag gick och la mig, men nu var den död. Inte en enda mac-support finns det i närheten.
Efter paniksamtal med teknikkunnig lillasyster har vi kommit fram till att hårddisken har kraschat.
Jag har inte gjort en back up på bilderna på evigheter vilket känns fruktansvärt surt. Jag vet inte ens om datorn går att rädda? Någon som vet? Det är bara vit skärm med ett blinkande frågetecken.
Hur som hur har jag letat upp min gamla mac och mot alla odds fått igång den. Den går dock inte att trycka in en enda bild till i då den är alldeles överfull, så framöver blir det dåligt med bloggande, hoppas ni har tålamod och stannar i alla fall, för jag tycker så hemskt mycket om er!

Tills det reder upp sig lite önskar jag mig bloggtips och goda recept, har ni några på lager?


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics