Logotyp

kärlek, loppis och pelargoner

fyndat
Igår var den bästa fyndardagen på flera år! Tyvärr har jag inte hunnit att fotografera något av det fyndade ännu då både min kamera och ljuset är på rymmen. Ni får nöja er med det som flyttade in förra veckan så länge.
Jag har fått dille på blåvita porslinsgrejer och som ni kan förstå kunde jag ju inte låta bli det här fatet då. Jag tänker att det kommer bli fint att servera nyskördade tomater på i sommar. Den blomformade vasen fick också följa med, den är jag helt förälskad i, men jag skulle behöva lite hjälp! Är det någon som vet när och var den skulle kunna vara tillverkad? Det finns ett litet avskavt klistermärke där det står "keramik", men något annat går inte att tyda. Någon som har en aning?

pelargonius
kärlek, loppis och pelargoner, det är mina lyckopiller det.


Publicerat i Om loppis och fynd. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics