Logotyp

only life i know

tårtkalas

Igår åkte jag till barndomshemmet för att fira min kära far på hans födelsedag. Mamma hade dukat så fint med Salixkopparna.

I lördags mötte jag upp mina bästisar (som alla var hemma från sina hörn i Sverige samtidigt) för ett parti bowling. Landets sämsta förlorare på en och samma bana. Vi slog som tur var inte ihjäl varandra.. Sen gick vi hem till mig och åt bakelser och pratade viktigheter. Himla fint!

Idag har jag hunnit med en mängd bra saker. Först var jag i skolan och bakade smörgåstårta, chokladbollar och småbröd, sen mötte jag upp min bästa Joakim på biblioteket, tog en promenad och följde honom till jobbet (mitt gamla jobb). Följde med in och kramade alla mina underbara ex-arbetskamrater, fick en massa ny energi och kände mig alldeles överöst med kärlek. Kunde inte få en bättre start på veckan.

och tusen tack för alla krya på dig-hälsningar, ni är bäst! jag blev frisk fortare än kvickt tack vare dem!


Publicerat i Om familj och vänner. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics