Logotyp

kopia

som jag

Richard hittade en bild på någon som han trodde var jag. Likadant hår, klänning och kofta. Men det var inte jag. Det var denhärtösen. En hemlig tvilling och inspirationskälla!

Jag får små meddelanden om att jag borde uppdatera bloggen oftare. Men som det är just nu är jag alldeles slut och tom på idéer. Jag praktiserar på heltid plus lite till. De allra flesta sover när jag sitter på bussen till jobbet, och alldeles mörkt är det. När jag kommer hem är det lika mörkt och mörker är lika med inget fotograferande. Jag lovar att försöka samla på mig lite mer material på helgerna. Lovar!

På plussidan är i alla fall julmyset, att jag blev erbjuden att fortsätta jobba efter min praktik och att det låg två paket till mig på skrivbordet när jag kom hem idag. Vad det var i dem får ni se vid ett lite senare tillfälle!


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics