Logotyp

tjusigt på byrån

toalettbord prickar loppisfynd

toalettbord prickar loppisfynd

toalettbord prickar loppisfynd

toalettbord prickar loppisfynd

toalettbord prickar loppisfynd

toalettbord prickar loppisfynd

Idag möblerade jag om lite på byrån i sovrummet. Inspirerad av bästaIngridsom en gång i tiden gjorde ett så tjusigt toalettbordsstilleben. Den gröna porslinsasken och den randiga karaffen fick följa med hem från en loppis i förrgår. Det stod inga priser någonstans så jag frågade herren bakom disken vad det kostade egentligen. Han sa ”plocka på dig vad du vill ha, det blir inte så dyrt det lovar jag! en femma eller tia styck tar jag ungefär!” Så karaffen fick jag för tio och asken för fem! Loppislycka när den är som bäst!


Publicerat i Hemma hos mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics