Logotyp

hemtrevligt

kruka gabriel

rund bricka blomstermönster

Ännu mera nyheter i hemmet. Gabrielkrukan var fyndet som jag skrev om häromdagen, den är så perfekt. 20 kronor fick jag betala. Jag gick runt och höll den hårt i butiken medan jag rotade i lådor och på hyllor. Märkte att någon iakttog mig. Ignorerade det och gick förbi henne när hon sa ”Får jag se på den där!” och försökte rycka tag i krukan. Jag höll hårt och sa att det var en Gabriel och att jag var väldigt nöjd med att ha hittat den. Då blev hon lite sur och sa ”Jag förstår det”.
Pust! tänkte jag, och tackade mitt vältränade loppisöga!

Den röda brickan är en annan historia. Den har jag velat ha till min samling länge men priset har varit alldeles för högt, men så helt plötsligt var den sänkt till en tjuga och då fick den följa med hem. Samlingen blir mer och mer komplett. Den som vill kanske får se en dag?


Publicerat i Om loppis och fynd. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics